Samenwerking

Samenwerkingspartners

BravOnderwijs

Wij zijn lid van brancheorganisatie BRAVO (Branchevereniging Administratie Voor Onderwijsdienstverlening). Bravo is in 2008 opgericht door veertien onderwijsdienstverleners. Zij besloten de krachten te bundelen. Leden van BRAVO willen op een integere manier hun diensten aanbieden. Dat zien zij als hun verantwoordelijkheid.

Datapas

Samen met Datapas werken wij aan de digitale doorontwikkeling van een applicatie voor dynamische managementinformatie. Een applicatie die het totale proces van planning & control ondersteunt. Datapas is sinds 1997 actief in het onderwijs. Met name in het PO en VO. Ze ontwikkelden meerdere softwareproducten.

Exact

Voor de financiële administratie gebruiken wij de systemen van Exact. Zij zijn een betrouwbare partner met een leidende positie in de markt van softwareoplossingen voor de financiële administratie. Wij maken daarnaast gebruik van gespecialiseerde consultants voor maatwerkoplossingen, zoals Oostkracht en Bureau Bor.

Kwalifier

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom werken we binnen Kwalifier samen met andere onderwijsbureaus. We versterken zo onze kwaliteit en continuiteit. Zonder onze eigen identiteit uit het oog te verliezen uiteraard.

Personeelscluster Oost Nederland

We organiseren samen met het Personeelscluster Oost-Nederland (PON) bijeenkomsten voor onze klanten. PON is een vereniging van 35 schoolbesturen. Tijdens gezamenlijke netwerkbijeenkomsten belichten wij diverse thema’s op het gebied van financiën en personeel.

 

ProActive

Wij gebruiken de softwareoplossingen voor digitale factuurverwerking van ProActive. Zij bieden ook functionaliteiten voor beheersing van contracten en kasgelden. De toepassingen zijn zeer gebruikersvriendelijk en worden veel in het onderwijs gebruikt.

Visma | Raet

Als onderdeel van de stichting Synergia, werken we al meer dan tien jaar samen met Raet. Zij zijn marktleider in de onderwijssector op het gebied van HR en salarisadministratie. Onder de naam Youforce leveren zij digitale oplossingen zoals: self service, verzuimmanagement, medewerker-ontwikkeling (talent management) en digitale dossiervorming.

Wil je altijd op de hoogte blijven?

Scroll naar boven