Financiële administratie

Je financiële administratie blijvend op orde

‘Tijdrovend’, ‘nogal ingewikkeld’ en ‘niet altijd even leuk.’ ‘Ik heb er ook niet voor doorgeleerd.’ Het zijn uitspraken die we vaak van directeuren en bestuurders horen. We snappen dat. Financiële administratie is een vak apart. Maar het hoort er natuurlijk wel bij. Sterker nog, je hebt de juiste cijfers keihard nodig. Voor accurate managementrapportages bijvoorbeeld. En die zijn weer onderdeel van de planning & controlcyclus. Het hoort er allemaal bij als je budgetverantwoordelijk bent.

We ontzorgen

Een hele zorg minder als je de financiën aan ons uitbesteedt. Je profiteert van onze kennis van de onderwijssector. We zijn ook ervaren op het terrein van subsidies en wet- en regelgeving.

Je houdt meer tijd over om je op het onderwijs te richten. Wij nemen je veel werk uit handen. Je krijgt direct een gevoel van ‘dat komt goed’. Maak gebruik van onze ervaring. Je kunt het hele pakket aan ons overlaten of een gedeelte ervan. Je zegt het maar. Een ding weet je zeker. Je bespaart tijd en kosten.

Nog een paar voorbeelden van wat we kunnen doen:

  • Dagelijks scannen, controleren, coderen, verwerken en betalen van facturen, kasstukken, bankafschriften en overige financiële stukken
  • Samenstellen van beleidsrijke financiële meerjarenbegroting
  • Samenstellen van maandelijkse managementrapportages financieel, personeel en verzuim. Inclusief analyse (maandelijks) en prognose (2 of 3 keer per jaar)
  • Samenstellen van het financieel jaarverslag en tijdige aanlevering bij OCW

Je kunt altijd meekijken in de financiële administratie en bij de digitale inkoopfacturen.  De ‘Inkijkfunctie’, noemen we dat.

Meer weten?

Bel even of stuur een mailtje. We maken graag kennis met je.

manfred-besselink
aanhalingstekens

Iedere medewerker van een school verdient het om in een financieel gezonde situatie te werken.

Manfred Besselink | Directeur

Scroll naar boven