Samenwerking

CABO gelooft in de kracht van samenwerking met gelijkgestemde organisaties.
Binnen Kwalifier werken wij intensief samen met drie andere onderwijsbureaus. Door deze samenwerking versterken we onze kwaliteit en continuïteit, met behoud van onze eigen identiteit.
Samen met Personeelscluster Oost Nederland, een vereniging van 35 schoolbesturen, organiseren wij netwerkbijeenkomsten voor onze gezamenlijke klanten. CABO belicht tijdens de netwerkbijeenkomsten met name thema’s op het gebied van financiën en personeel, zoals begrotingsuitgangspunten, planning & control, bekostiging en jaarrekening, veranderingen in relevante wet- en regelgeving en benchmarkgegevens. Ook is er periodiek overleg met PON waarin we elkaar op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen.
CABO (als onderdeel van stichting Synergia) heeft al meer dan tien jaar een samenwerkingsovereenkomst met Raet.
Raet is marktleider in de onderwijssector en levert onder de naam Youforce diverse digitale oplossingen op het gebied van HR en salarisadministratie, waaronder self service, verzuimmanagement, medewerkerontwikkeling (talent management) en digitaal dossier.
De Synergia kantoren stellen menskracht beschikbaar om samen met Raet de software en services voor de HR- en salarisprocessen specifiek voor het onderwijs door te ontwikkelen. Stichting Synergia is een inkoopcombinatie van zes zelfstandig opererende onderwijsbureaus, die samen maandelijks circa 90.000 verloningen verzorgen voor 600 schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs.
CABO en Datapas werken samen aan de doorontwikkeling van een applicatie voor dynamische managementinformatie en ondersteuning van het totale proces rondom planning & control.
Datapas is vanaf 1997 actief in het onderwijs, met name in het PO en VO, zij richten zich binnen het onderwijs op het totale proces rondom planning & control en hebben hiervoor diverse software producten ontwikkeld.
  CABO maakt gebruik van de software oplossingen van ProActive voor de digitale factuurverwerking. Daarnaast biedt ProActive functionaliteiten voor contractbeheer en de beheersing van kasgelden. De applicaties van ProActive zijn zeer gebruikersvriendelijk en worden al vele jaren gebruikt in de onderwijsmarkt.
Voor de financiële administratie maakt CABO gebruik van de systemen van Exact.
Exact is al vele jaren een betrouwbare partner met een leidende positie in de markt van software oplossingen voor het voeren van de financiële administratie.
Daarnaast maken wij gebruik van gespecialiseerde consultants voor maatwerkoplossingen binnen Exact, waaronder Oostkracht en Bureau Bor.
Coöperatieve vereniging CABO is lid van de brancheorganisatie BRAVO: BRanchevereniging Administratie Voor Onderwijsdienstverlening. BRAVO is in mei 2008 opgericht door veertien onderwijsdienstverleners om de krachten te bundelen. Leden van BRAVO zien een integere manier van werken als een professionele verantwoordelijkheid.
Zoeken
Laatste Nieuws
CABO Ondersteunt