Deskundig administratiekantoor voor primair en voortgezet onderwijs

Zoekt u een betrouwbaar en vakkundig administratiekantoor voor uw personeels- en salarisadministratie, uw financiële administratie, advies en beleidsondersteuning? Wilt u een betrokken en flexibele partner die het onderwijsveld goed kent en u ontzorgt op het gebied van personeel en financiën? Dan bent u bij CABO aan het juiste adres.

CABO is specialist in administratieve en ondersteunende dienstverlening voor het primair en voortgezet onderwijs. Wij zorgen voor kwaliteit en continuïteit, waardoor u kosten en tijd bespaart.
Bovendien kunt u bij ons terecht voor advisering op meerdere beleidsterreinen. Zodat u zich kunt bezighouden met uw kerntaak: goed onderwijs.

 • Kwaliteit en continuïteit
  Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij hoge kwaliteit leveren. Elke dag werken we daar hard aan. De gemaakte kwaliteitsafspraken leggen wij vast in een Service Level Agreement.
  Met ons team van 60 gekwalificeerde medewerkers is de continuïteit van uw bedrijfsvoering geborgd. U kunt op ons rekenen.
 • Partner en adviseur
  U kunt bij CABO terecht voor zowel administratieve- en beleidsondersteuning als voor advisering op het gebied van personeel en financiën. Als sparringpartner kennen wij uw organisatie. U kunt gebruik maken van onze brede deskundigheid tegen een betaalbaar tarief.
 • Scherpe tarieven
  CABO is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij werken met redelijke all-in tarieven, zonder verrassingen achteraf.
 • Korte lijnen
  Heeft u vragen? U krijgt altijd rechtstreeks en persoonlijk contact met een medewerker van het team. Onze lijnen zijn kort en goede communicatie vinden wij essentieel.
 • Betrokken en dichtbij
  Onze medewerkers werken met plezier en betrokkenheid en staan dicht bij onze klanten. Desgewenst werken onze adviseurs voor korte of langere tijd op uw locatie.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke ontmoeting.

 

 

Zoeken
Laatste Nieuws
CABO Ondersteunt