Nieuws

Energie Voor Scholen: informatie Europese aanbesteding 2026-2030 – PO/VO

27 mei 2024

Op 13 juni is er voor deelnemers aan ons succesvolle inkoopcollectief Energie Voor Scholen een informatiebijeenkomst over de Europese aanbesteding voor de periode 2026-2030. Ook zal er informatie worden gedeeld over zonnepanelen en de teruglevering van elektriciteit. De bijeenkomst wordt gehouden in Vianen.

Hellemans Consultancy, dat Energie Voor Scholen (EVS) voor ons uitvoert, is bezig met de voorbereidingen om met EVS vanaf 2026 verder te gaan met de levering van energie tegen gunstige prijzen en goede service. Dit wordt Europees aanbesteed. Tijdens de bijeenkomst zal hier uitleg over worden gegeven. Ook zal er informatie worden gedeeld over zonnepanelen en teruglevering van elektriciteit, omdat veel deelnemers daar vragen over hebben.

De bijeenkomst is op donderdag 13 juni van 13.00 tot 16.30 uur in Hotel Van der Valk Vianen. U kunt zich online aanmelden. Bent u niet in de gelegenheid de presentatie bij te wonen, dan kunt u later de veelgestelde vragen en antwoorden lezen. 

Energie Voor Scholen is het grootste inkoopcollectief van het onderwijs op het gebied van elektriciteit en gas. Deelnemers worden door EVS ontzorgd en – niet onbelangrijk in deze dure tijden – besparen heel veel geld!

Contactpersoon voor EVS bij VOS/ABB is senior adviseur Ron van der Raaij.

Bron: www.vosabb.nl

Scroll naar boven