Demodagen dynamische managementinformatie CABO-Datapas 13 en 20 juni 2018

Samenwerking CABO-Datapas

Met trots melden wij u dat Coöperatie CABO U.A. en Datapas een samenwerking zijn aangegaan voor de doorontwikkeling van een applicatie voor dynamische management-
informatie en ondersteuning van het totale proces rondom planning & control.
Datapas is vanaf 1997 actief in het onderwijs, met name in het PO en VO, zij richten  zich binnen het onderwijs op het totale proces rondom planning & control en hebben hiervoor diverse software producten ontwikkeld.
Met deze applicatie zet CABO samen met haar leden een volgende stap in de professionalisering van de planning & control cyclus voor schoolbesturen.

Functionaliteit

De applicatie bevat een startpagina (Cockpit), waarmee u snel en eenvoudig inzicht krijgt hoe uw organisatie er op hoofdlijnen voor staat op het gebied van financiën, personeel en verzuim. U kunt desgewenst inzoomen op specifieke onderliggende detailinformatie. Verder zijn er benchmarkgegevens beschikbaar, zowel tussen scholen binnen uw eigen organisatie als op bestuursniveau ten opzichte van het (CABO) gemiddelde.
Daarnaast wordt door middel van de begrotingsapplicatie (Capisci) het complete begrotingsproces nog efficiënter doorlopen. U heeft direct inzicht in de financiële consequenties van de keuzes die u als bestuurder en schooldirecteur maakt.
Uiteraard met dezelfde ondersteuning die u van CABO gewend bent.
Capisci biedt ook periodieke financiële en personele rapportages, inclusief door CABO aangeleverde analyse en prognose, met de mogelijkheid om in te zoomen op detailinformatie, waaronder: functiecategorie, persoonsniveau, grootboekniveau, gescande factuur. Verder zijn er diverse rapportages beschikbaar over personele bezetting in combinatie met loonkosten, verzuim en functiemix.
Via Capisci worden de periodieke financiële en personele managementrapportages op een meer dynamische wijze en gecombineerd aangeboden, ter vervanging van de huidige periodieke rapportages en de inkijkfunctie in de financiële administratie en de salarisadministratie.

De managementinformatie wordt aangeboden via een beveiligde portal, die via diverse devices continu te raadplegen is op alle gangbare internetbrowsers.

Alle functionaliteiten zijn beschikbaar op organisatieniveau en op schoolniveau.
De ontwikkelde startpagina (Cockpit) is exclusief voor leden van CABO beschikbaar.

Demodagen

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn op één van de twee demodagen, waar CABO en Datapas de mogelijkheden van de applicatie zullen presenteren.
Sessies:

  1. 13 juni van 10.00 tot 12.00 uur: schoolbesturen eenpitters PO.
  2. 13 juni van 13.00 tot 15.00 uur: schoolbesturen VO en meerpitters PO.
  3. 20 juni van 10.00 tot 12.00 uur: schoolbesturen VO en meerpitters PO.
  4. 20 juni van 13.00 tot 15.00 uur: schoolbesturen eenpitters PO.

Inloop vanaf 9.30 uur, respectievelijk 12.30 uur.
Locatie: Hotel Duiven (Van der Valk, Impuls 2, Duiven)

Als u geïnteresseerd bent, dan kunt u door middel van bijgaand inschrijfformulier aangeven welke sessie u wenst bij te wonen en welke personen aanwezig zullen zijn. Graag ontvangen wij het ingevulde inschrijfformulier, in verband met de planning uiterlijk op 18 mei 2018, van u retour op e-mailadres m.besselink@cabo.nl

Mocht u op genoemde data verhinderd zijn, maar wilt u toch graag de mogelijkheden van de applicatie bekijken, neemt u dan contact op met Manfred Besselink of Roland Peters van Neijenhof.

Zoeken
Laatste Nieuws
CABO Ondersteunt