Het ABP-spreekuur blijkt nog steeds een groot succes

Mensen die het spreekuur bezoeken krijgen in een half uur een duidelijk beeld van hun situatie. Regelmatig worden er vragen over Bapo (berekeningen) gesteld aan de
adviseur van het ABP.

De adviseur kan deze vragen niet beantwoorden. Voor vragen over Bapo kunt u bij de medewerkers van Cabo terecht. Wellicht kunt u het ABP-spreekuur combineren met een afspraak met een medewerker van Cabo. Neem dan contact op met de medewerker van Cabo die voor uw organisatie werkt.

Wilt u zich aanmelden voor het spreekuur, klik hier en volg de stappen.

Let op! Zodra u zich heeft aangemeld voor een afspraak, ontvangt u een bevestigingsmail. Als u deze bevestigingsmail niet heeft ontvangen, is de aanmelding niet volledig afgemaakt.

ABP-spreekuur, voor een persoonlijk gesprek
De pensioenspecialisten van het ABP helpen u graag op weg. Samen met u bekijken zij uw pensioensituatie. Hoe staat uw inkomen ervoor als u straks wilt stoppen met werken? Of als u arbeidsongeschikt wordt? Hoe staan uw nabestaanden ervoor als u zou overlijden? U kunt dan bekijken of u nog extra inkomen wilt regelen.

Keuzes maken, dat doet u zelf

Uw pensioen is in grote lijnen geregeld. Veel staat vast. Maar er zijn allerlei punten die u zelf bepaalt. Wanneer u stopt met werken bijvoorbeeld. Of u dan helemaal stopt of voor een deel van uw werkweek. Of u uw nabestaandenpensioen wilt inruilen voor een hoger ouderdomspensioen. U kiest zelf. Het ABP helpt u graag bij uw afwegingen.

Welke hulp wilt u?

ABP helpt u. Bijvoorbeeld met het pensioenoverzicht dat u elk jaar krijgt. Uw persoonlijk digitaal dossier, MijnABP op abp.nl sluit daarbij aan. U kunt daar zelf allerlei berekeningen maken. U kunt ook bellen met onze Klantenservice. Of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Bereid het gesprek alvast voor

Het is handig als u van tevoren alvast nadenkt over wat u wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld uw meest recente pensioenoverzicht of ga eens naar MijnABP. Ga voor uzelf na wat uw wensen zijn rond uw pensioen. Het is handig als u uw laatste pensioenoverzicht en salarisstrook meeneemt naar het gesprek.

home

YOUFORCE


Geef uw mutaties digitaal aan ons doorMeer


PROACTIVE


Wij ontzorgen u middels digitale factuurverwerkingMeer


NIEUWSBRIEF


Meld u aan voor de nieuwsbrief, dan blijft u op de hoogteMeer


SPREEKUUR


Meld u aan voor het ABP spreekuurMeer


KWALIFIER


Cabo maakt deel uit van Kwalifier

Meer