Aan de slag met Gezonde School

Elke school in Nederland kan Gezonde School worden en werken met de Gezonde School-aanpak. Dit voorjaar kunnen honderden scholen gebruik maken van twee regelingen, waardoor werken aan een gezonde leefstijl op school nog makkelijker wordt.

Ondersteuningsaanbod Gezonde School

Van 9 maart tot en met 20 april 2020 kunnen alle scholen in het po, vo en mbo belangstelling kenbaar maken voor ondersteuning via het Ondersteuningsaanbod Gezonde School en de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit. In totaal kunnen 530 scholen gebruik maken van het Ondersteuningsaanbod Gezonde School en 250 scholen van de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit. Scholen kunnen voor beide regelingen hun belangstelling kenbaar maken via een account op www.mijngezondeschool.nl. Bij over-inschrijving gelden toekenningscriteria. Scholen die belangstelling kenbaar hebben gemaakt horen in mei of zij daadwerkelijk van de extra ondersteuning gebruik kunnen maken.

Meer weten?

  • Kijk hier voor meer informatie over het Ondersteuningsaanbod Gezonde School
  • Kijk hier voor meer informatie over de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit
  • Wil je de nieuwsbriefspecial over het Ondersteuningsaanbod en de Stimuleringsregeling ontvangen en heb je je nog niet aangemeld voor de Gezonde School nieuwsbrief? Inschrijven kan hier.

Heb je na het lezen van de informatie op de website nog vragen? Mail dan naar info@gezondeschool.nl

Bron: www.poraad.nl

Zoeken
Agenda

Algemene vergadering Coöperatie CABO U.A.


  • Maandag 22 juni 2020, van 15.30 uur tot 17.00 uur. Locatie: kantoor CABO 

Regionale besturen bijeenkomst CABO-PON

     
  • Donderdag 23 april 2020
  • Dinsdag 16 juni 2020
Laatste Nieuws
CABO Ondersteunt